ALEX KLUSSERVICE VOOR ELKE KLUS

Waarschijnlijk kent u het probleem wel. Alle materialen heeft u in huis, maar zelf bent u in het bezit van twee linkerhanden. Alex Klusservice is werkzaam in een straal van 30 kilometer rondom de regio Rotterdam en is de klusjesman die u nodig heeft. Met meer dan vijf jaar ervaring op het gebied van allerlei verschillende soorten klussen, bent u zeker van het feit dat alle klussen in huis snel opgeknapt zijn.

Van het in elkaar zetten van een keukenkastje, het schilderen van de muur in de slaapkamer, tot het repareren van de betonnen vloer, niets is te gek voor Alex Klusservice. Vanzelfsprekend wordt alles afgestemd op uw wensen en bespreken we in onderling overleg hoe Alex de klus zal aanpakken.

Leggen van parket

Vraag een offerte aan

Voor meer informatie

Bel mij of stuur mij een bericht

Heeft u vragen over mijn diensten of wilt u een afspraak maken, neem dan gerust contact met mij op!

Timmerwerk klaar voor elke klus

Voor Alex is niets te gek op het gebied van klussen.

Tot in de puntjes voor u verzorgd

Of u nu een grote of een kleinere klus heeft, bij Alex Klusservice is elke klus in goede handen. Het dienstenpakket op het gebied van timmerwerken is dusdanig veelzijdig dat u voor elke klus naar Alex kan bellen, want Alex kan het. Ook het onderhoud of repareren is bij Alex in goede handen. U moet er namelijk toch niet aan denken dat het houtwerk van uw woning schade op loopt. Door tijdig actie te ondernemen, kunnen potentiële problemen direct in de kiem worden gesmoord.

Timmerwerk en schilderwerk

Schilderwerken nieuwe sfeer van uw interieur

Van sausen tot volledige afwerking.

Wittellen van muren en plafonds

Uw interieur een nieuwe frisse kleur

Ook voor schilderwerken draait Alex Klusservice zijn handen niet om. Van binnen- tot buitenschilderwerken kunt u Alex Klusservice te allen tijde contacteren. Alex geeft advies over de te gebruiken materialen en komt het vervolgens op het afgesproken tijdstip bij u in orde maken. Bij schilderwerken zijn de mogelijkheden natuurlijk eindeloos. Een fraaie wandafwerking zorgt voor een prachtige sfeer van uw interieur. Een kleur definitief kiezen blijft hoe dan ook een spannende keuze, maar ook hier adviseert Alex u geheel vrijblijvend in.

Uw buitenschilderwerk verdient ook de volledige aandacht bij Alex Klusservice. Door het wisselende klimaat wordt uw schilderwerk behoorlijk aangetast. Het is dan ook van essentieel belang om het tijdig te laten onderhouden. Zo voorkomt u vervelende ongemakken aan uw woning zoals bijvoorbeeld lekkages wat weer zou kunnen leiden tot houtrot.

Betonwerken Restauratie en installatie elektra

Reparatie en onderhoud aan beton.

Schadeherstel aan beton

Voor de reparatie en/of onderhoud aan uw betonnen vloer, kelder of terras is Alex Klusservice de specialist in de regio Rotterdam. Een betonnen ondergrond kan schade oplopen door bijvoorbeeld te grote temperatuurwisselingen. Wanneer er scheurtjes in het beton ontstaan, kan het uiteindelijk leiden tot betonrot. Alex Klusservice herkent deze problemen en pakt ze vroegtijdig aan, zodat u verzekerd bent van een waterdicht betonnen oppervlak.

Dus stel uw projecten niet uit, maar laat ze direct aanpakken door een specialist om erger te voorkomen.

Repareren van beton

Bent u op zoek
naar een klusser?

Dus bent u momenteel met een verbouwing bezig, heeft u verhuisplannen of zit u met een klus die u maar niet gedaan kunt krijgen? Schroom dan niet en neem contact op via het contactformulier. Ik zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om uw wensen te bespreken en om te bekijken wat de mogelijkheden zijn.